Egy döglesztő üzenetrögzítő ez az egész. Megőrzi a múltbéli és jelenkori történésekkel kapcsolatos gondolataimat, melyek a lelkemben fogannak, később az agyamban megfogalmazódnak és végül a kezem iderója valamennyit miközben az ajkaim szavakká formálják őket, hogy soha ne feledjem: milyen erős is vagyok valójában.

2008. július 6., vasárnap

Melyen …

Neha megkerdezem magamtol, hogy hova tunt belolem a duh?

Keresem itt is, keresem ott is, de nem talalom sehol. Leasok a lelkem legmelyebb, legrejtettebb bugyraiba s megsem lelem. Ott kellene lennie a megbocsajtas, beletorodes es megnyugvas mellett, de nincs. Irtozatosan rossz erzes, mert duh helyett nihil van csupan s a nihil fasultsagot szul. En nem szeretnek belefasulni a Miszisszel valo setalasba en duhos szeretnek lenni.

“hallod Miszissz, duhongeni akarok, gerjessz feszultseget, hogy odabenn, melyen tomboljanak bennem az indulatok, most kell engem nagyon szeretned. Uss-verj, rugj belem ezerszer, szogezz fahoz, ostorozz, szurkalj ego vassal, vess a kutyak es kigyok ele, fojtogass kenyed-kedved szerint, add hatamra 6 milliard ember terhet, vihessem egy kicsit, csak, hogy erezzek valamit. Marj bele a husomba, fektess szoges agyra, varjukent csipj belem, kovezz meg engem, ha ugy tetszik, de vegre robbanhasson ki belolem a duh … es aztan kerlek hagyj beken. Mikor mar teljesen magamon kivul leszek sok csapasodtol, mikor testemen patakokban fog folyni a ver, mikor csontjaim elvalni keszulnek husomtol, mikor szemeim zavarodottan tekintenek majd a vilagra, akkor vegy a karjaidba de semmikepp se szeress engem, mert abba bele fogok pusztulni. Hagyd, hogy csondesen, meltosagteljesen ismet magamra talaljak, hagyd, hogy ismet olimpuszi magassagokba emeljek embereket, hagyd, hogy lelkem sok sok szeletkejet ismet megtisztitsam a rarakodott mocsoktol, hogy ujra lathatova valjek a 12 felirat, miszerint:

1. szelet – szeretet

2. szelet – megertes

3. szelet – megbocsajtas

4. szelet – lojalitas

5. szelet – oszinteseg

6. szelet – duh

7. szelet – harag

8. szelet – sajnalat

9. szelet – szomorusag

10. szelet - hit

11. szelet – banat

12. szelet - remeny

Kerlek Miszissz, vegre add vissza nekem a hitet es a remenyt, mert talan eletemben eloszor oly nagyon szem elol tevesztettem oket, hogy ugy tunik, soha nem talalom meg egyedul, add vissza a duhot es haragot, mert ezek nelkul a megertes es a megbocsajtas nem oszinte, csupan tettetett. Kerlek ne engedd, hogy a felszinesseg vedoszentjeve valjak, hogy az onamitas mestereve legyek. Nem akarok erzelmeimben kozepszeruve lenni. Kerlek Miszissz, ne engedd, hogy beledfasuljak!!! Amen”

Nincsenek megjegyzések: